Доступність посилання

ТОП новини

Масштабна атака на Харківщину: нові деталі. Зеленський прогнозує більше нападів Росії


  • Війська РФ завдали ракетного удару по селу Гроза Куп’янського району Харківської області: обстріляне кафе. За даними місцевої влади, загинула 51 людина. Поліція каже: усі вони зібралися на поминальному обіді. За попередніми даними, Росія вдарила «Іскандером».

Подробиці з місця подій у програмі «Свобода Live» о 19:00 на @Радіо Свобода:

  • Інститут вивчення війни пише: ЗСУ просунулися вперед в районі Бахмуту, вздовж лінії Авдіївка-Донецьк та біля Новопрокопівки на Запоріжжі. Тим часом Росія перекидає кораблі з Криму: 14 кораблів Чорноморського флоту переміщені звідти у Новоросійськ. До таких висновків дійшов американський OSINT-дослідник МТ Андерсон.
  • Майже пів сотні лідерів країн Європи і сусідства зібралися на саміті Європейської політичної спільноти в іспанському місті Гранада. Долучився до них і президент України Володимир Зеленський. Там він заявив, що заморожування війни призведе до нового критичного моменту – може йтися про 2028 рік і нападу Росії на інші країни.
  • Уряд презентував «Концепт посилення стійкості демократії» – він спричинив негативну реакцію депутатів, активістів та журналістів. Документ вже передали США та послам країн G7. Чому його називають «лютою дичиною”?

Форум

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG