Доступність посилання

ТОП новини

Масові інвалідності чиновників: покарань не буде?


  • Слідом за генпрокурором Андрієм Костіним міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко не має наміру подавати у відставку через ситуацію з корупцією в медико-соціальних експертних комісій. Про це він заявив журналістам на пресконференції. Мовляв, написати заяву простіше, ніж реформувати МСЕКи. То міністр не понесе жодної політичної відповідальності і чи має її нести?
  • Президент Володимир Зеленський тим часом каже, що посадовців із фіктивною інвалідністю знайшли не лише в прокуратурі, а й податковій та на митниці. І пошуки тривають далі. Чи чекають державні органи масові перевірки і як влада мала б реагувати на настільки гучні скандали?
  • Що буде після відставки генпрокурора Андрія Костіна, якщо її прийме Верховна Рада? Хто може зайняти його місце та як ця відставка відобразиться на боротьбі з корупцією в державних органах влади і, ймовірно, фіктивною інвалідністю прокурорів? Чи є взагалі механізми покарання тих, хто отримав фейкову інвалідність, а разом із нею і мільйонні пенсії на рік.

Про це дивіться у програмі «Свобода Live» на @Радіо Свобода:

Форум

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG