Доступність посилання

ТОП новини

Орбан привіз «мирний план» від Путіна? Що відомо про переговори Зеленського із прем'єром Угорщини


Орбан запропонував Зеленському «припинити вогонь». Що означає ця пропозиція?
Орбан запропонував Зеленському «припинити вогонь». Що означає ця пропозиція?
  • За лаштунками візиту Орбана: новий союзник чи план Росії?

Прем’єр Угорщини Орбан несподівано приїхав у Київ. Буквально перед візитом про це повідомили британські видання - поїздку тримали у секреті до останнього. Минулого тижня Орбан та Зеленський перетнулися на полях саміту лідерів ЄС у Брюсселі – медіа обговорювали їхню коротку розмову. У

  • «Припинити вогонь»: тільки після Путіна

Орбан запропонував Зеленському «припинити вогонь». Що означає ця пропозиція? І про що загалом свідчить візит Орбана у Київ? Проросійський політик став на бік України? Чи він приїхав вмовляти на переговори із РФ? З 1 липня Угорщина головує в ЄС: як це позначиться на позиції Орбана?

  • Нью-Йорк у вогні: евакуація цивільних

Фронт: триває евакуація цивільних жителів із Нью-Йорка на Донеччині. Кореспондент Радіо Свобода зняв кадри евакуації.

Армія РФ продовжує нищити місто і просуватися далі. Попереду – Торецьк. Яка ситуація на цій ділянці фронту? До чого готуватися ЗСУ? Як змінилася тактика російських військ?

  • Миргород: удар армії РФ по аеродрому

Увечері 1 липня один з російських Z-каналів опублікував відео ракетного удару по аеродрому Повітряних сил ЗСУ в Миргороді Полтавської області – на відео видно касетні боєприпаси, що розлітаються і вражають українські Су-27, що стоять на землі. Автори каналу стверджують, що було вражено 6 Су-27.

Пізніше Міноборони РФ заявило, що внаслідок удару ракетами «Іскандер-М» було знищено п'ять винищувачів, а ще два літаки, які перебували на ремонті, пошкоджено.

Колишній спікер Повітряних сил та офіцер ЗСУ Юрій Ігнат написав у «Фейсбуці», що внаслідок удару «є певні втрати, але зовсім не такі, які приписує собі ворог».

Про це і не тільки дивіться у програмі Свобода Live:

Форум

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG