Доступність посилання

ТОП новини

«ЗАПОРІЖЖЯ ДОЛУЧИЛОСЯ ДО ХАРКОВА». РФ атакує КАБами центр міста | Новини Приазов’я


ЗАВАНТАЖИТИ

Чому російські КАБи змогли долетіти до центру Запоріжжя? Як часто Росія завдає авіаударів по Херсонській і Запорізькій областях? Як українські військові можуть протидіяти обстрілам КАБами, і що варто знати цивільним, аби убезпечитися від авіаударів?

Росія вдарила керованими авіабомбами по Запоріжжю. Це сталося пізно ввечері 22 вересня. За даними Запорізької ОВА, російська армія нанесла щонайменше сім авіаційних ударів по обласному центру та по Запорізькому району. Постраждали понад двадцять людей. Внаслідок авіаударів зазнали пошкоджень сорок житлових багатоквартирних будинків, а також об’єкти соціальної сфери та інфраструктури в Вознесенівському та Дніпровському районах міста Запоріжжя.

Виконувачка обов'язків міського голови Запоріжжя Регіна Харченко зазначила, що російські військові обстрілювали місто протягом сорока хвилин. Удари прийшлися на центральну частину Запоріжжя. Загалом російська армія здійснює авіаудари по Запорізькій області щодня. 21 вересня ЗОВА повідомила про атаку П’ятихаток, 20 вересня – про 6 авіаційних ударів по Запоріжжю, Комишувасі та Кам’янському. 19 вересня йшлося про 6 авіаційних ударів по Комишувасі, Юльївці, Григорівці, П'ятихатках, Жереб'янкам та Новодарівці.

Чому російські КАБи змогли долетіти до центру Запоріжжя? Як часто Росія завдає авіаударів по Херсонській і Запорізькій областях? Як українські військові можуть протидіяти обстрілам КАБами, і що варто знати цивільним, аби убезпечитися від авіаударів? Ці та інші актуальні питання в проєкті «Новини Приазов’я» обговорює ведуча Юлія Щетина.

Форум

XS
SM
MD
LG