Доступність посилання

ТОП новини

Підозрюваному у вбивстві Ноздровської продовжили запобіжний захід – прокуратура


Вишгородський районний суд Київської області проводить засідання з обрання запобіжного заходу Юрію Россошанському, 9 січня 2018 року
Вишгородський районний суд Київської області проводить засідання з обрання запобіжного заходу Юрію Россошанському, 9 січня 2018 року

Юрію Россошанському, підозрюваному у вбивстві юристки Ірини Ноздровської наприкінці грудня 2017 року, продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці, повідомила прокуратура Київської області.

У відомстві зазначили, що захист підозрюваного вимагав змінити Россошанському запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт.

Тіло юристки Ірини Ноздровської у селі Демидів на Київщині знайшли 1 січня. 8 січня правоохоронці повідомили про затримання підозрюваного у вбивстві жінки – Юрія Россошанського, батька Дмитра Россошанського, якого в травні 2017 року засудили до семи років позбавлення волі за скоєння ДТП, у якому загинула сестра Ноздровської.

Як повідомили у поліції, на тілі юристки знайшли ДНК Россошанського-старшого. У МВС додали, що свідчення затриманого перевіряються: «аналізуються слідчі дії, результати допитів, подвірних обходів – для того, щоб підтвердити хронологію подій».

9 січня Вишгородський районний суд Київської області арештував Юрія Россошанського без можливості внесення застави до 8 березня включно. 18 січня Апеляційний суд Київщини підтвердив рішення суду першої інстанції про арешт.

XS
SM
MD
LG