Доступність посилання

ТОП новини

Учасники «Маршу за майбутнє» проводять мітинг на Європейській площі Києва


Міхеїл Саакашвілі в оточенні прихильників під час «Маршу за майбутнє» у Київі, 4 лютого 2018 року
Міхеїл Саакашвілі в оточенні прихильників під час «Маршу за майбутнє» у Київі, 4 лютого 2018 року

На Європейській площі у Києві відбувається мітинг учасників «Маршу за майбутнє», організованого партією «Рух нових сил» Міхеїла Саакашвілі.

Учасники маршу пройшли запланованим маршрутом центральними вулицями від парку імені Тараса Шевченка до Європейської площі.

У заході беруть участь кілька тисяч осіб. Учасники акції тримають у руках переважно жовто-сині та червоно-чорні прапори. Мітингарі скандують «Україна без олігархів», «Демонтаж», «Відставка». На акції присутній екс-глава Одеської ОДА, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, народні депутати, політики.

Організатори «Маршу за майбутнє» заявляли, що сьогоднішня акція – це початок кампанії із вимогою «демонтажу системи». Першочерговою вимогою учасників акції є відставка президента, а потім – проведення парламентських виборів та формування нового уряду.

Наразі немає інформації, чи виникали під час акції будь-які інциденти. За порядком у столиці стежить близько 2 тисяч правоохоронців – поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України.

XS
SM
MD
LG