Доступність посилання

ТОП новини

СБУ заявляє, що викрила власного співробітника на співпраці зі спецслужбами Росії


Служба безпеки України заявляє, що викрила старшого консультанта-експерта одного з центральних підрозділів СБУ на співпраці зі спецслужбами Росії.

«Оперативники СБУ встановили, що підполковник передавав службову інформацію представникам країни-агресора. Він також надавав спецслужбам РФ допомогу у проведенні розвідувально-підривної діяльності на шкоду національній безпеці України», – заявили в СБУ.

Згідно з повідомленням, під час обшуків за місцями постійного та тимчасового проживання громадянина співробітники СБУ виявили ноутбуки і планшети, як заявляють у відомстві, «з доказами листування та передачі інформації російським спецслужбам», а також пістолет ТТ, дві гранати Ф-1 та понад 700 набоїв.

20 грудня Служба безпеки України повідомила про затримання чиновника секретаріату Кабінету міністрів України, який діяв в інтересах російських спецслужб. ЗМІ з посиланням на свої джерела заявляли, що затриманим є Станіслав Єжов, заступник керівника протоколу прем'єр-міністра України. Офіційно цю інформацію не підтверджують.

XS
SM
MD
LG