Доступність посилання

ТОП новини

На Донбасі минулої доби поранені один військовий та двоє цивільних – штаб


Минулої доби під час бойових дій на Донбасі один український військовий був поранений, повідомляє прес-центр штабу АТО в ранковому зведенні на сторінці у Facebook.

Українські військові зафіксували 71 обстріл з боку бойовиків, більш ніж половина з яких була здійснена на приморському напрямку.

У штабі АТО наголошують на обстрілі Мар'їнки Донецької області увечері 9 червня, де за даними української сторони СЦКК, поранені були жінка і чоловік.

«Внаслідок обстрілу в житловому будинку по вулиці Жовтневій поранено 52-річного чоловіка та 53-річну жінку. Обох постраждалих доставлено до Курахівської лікарні. У чоловіка відкритий перелом гомілки, осколкові поранення стегна, травматичний шок 2-го ступеню. У жінки відкритий перелом стегна, осколкові поранення обох стегон. Обидва перебувають в стані середньої важкості», – йдеться у повідомленні.

Також українські військові повідомляють про обстріл минулої ночі житлового сектору Красногорівки. Наразі, за даними штабу, в цих населених пунктах працюють спостережні групи української сторони СЦКК, інформація щодо інших постраждалих та руйнувань будівель уточнюється.

В угрупованні «ДНР» звинувачують в обстрілах українських військових і повідомляють минулого ночі був поранений у Донецьку чоловік 1961 року народження, стан лікарі оцінюють як стабільний.

Загальної інформації щодо 9 червня не надають, однак раніше в угрупованні «ДНР» заявляли про 54 рази порушення режиму тиші 8 червня і обстріл 20 населених пунктів.

В угрупованні «ЛНР» звинувачують українських військових у семи обстрілах 9 червня. Про поранених і руйнування інформація відсутня.

Чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України мало почати діяти з 1 червня. Проте обстріли не припиняються, а сторони конфлікту звинувачують в цьому одна одну.

XS
SM
MD
LG