Доступність посилання

ТОП новини

Тимчасовий керівник Нацполіції відмовився претендувати на посаду


Тимчасовий виконувач обов’язків голови Національної поліції України Вадим Троян
Тимчасовий виконувач обов’язків голови Національної поліції України Вадим Троян

Тимчасовий виконувач обов’язків голови Національної поліції України Вадим Троян відмовився від участі в конкурсі на посаду керівника відомства. Про це він повідомив у Facebook.

«Кваліфікаційні вимоги, стаж роботи в галузі права: комісія уважно (і це правильно) порахувала мій стаж роботи в галузі права та запросила у мене довідку про сферу діяльності в одній з приватних компаній, в якій працював. Я не стану готувати таку довідку. Моя думка – голова поліції України повинен бути абсолютно легітимним, таким, що відповідає всім вимогам закону – без поправок, дописувань та натяжок», – написав він.

За словами Трояна, йому не вистачило близько 20 місяців стажу для беззастережного проходження всіх критеріїв конкурсу.

«Я це приймаю, і як офіцер не хочу ніяких поблажок і припущень. Роботи на обраному мною шляху дуже багато і я, поруч зі своїми товаришами, буду продовжувати служити Україні», – вказав Троян.

Конкурс на посаду голови Національної поліції було оголошено після звільнення у листопаді 2016 року тодішнього керівника відомства Хатії Деканоідзе.

13 січня в Нацполіції поінформували, що взяти участь у конкурсі на посаду керівника відомства виявили бажання 64 кандидати.

XS
SM
MD
LG