Доступність посилання

ТОП новини

Єрмак: на зустрічі Зеленського з Трампом про зупинку допомоги не йшлося


27 вересня у США Володимир Зеленський зустрівся з Дональдом Трампом, зустріч тривала близько 40 хвилин.
27 вересня у США Володимир Зеленський зустрівся з Дональдом Трампом, зустріч тривала близько 40 хвилин.

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак розповів у Брюсселі про зустріч президента Зеленського з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом наприкінці вересня у США, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода в Брюсселі.

За словами Андрія Єрмака, план Дональда Трампа зупинити війну в Україні «за 24 години» сторони не обговорювали і сигналів про можливу зупинку допомоги від США для України теж не прозвучало.

«Це була дуже глибока, дуже хороша, дуже відкрита розмова. Я не почув нічого, що б викликало у мене занепокоєння, що допомога зупиниться, що Україна залишиться без підтримки», – розповів Єрмак і додав, що аналізуючи публічні висловлювання політиків, варто враховувати, що наразі у США відбувається передвиборча кампанія.

«Все буде зрозуміло після виборів. Риторика під час кампанії – це одна справа. Реальність – інша справа», – наголосив керівник Офісу президента України.

27 вересня у США Володимир Зеленський зустрівся з Дональдом Трампом, зустріч тривала близько 40 хвилин.

Після зустрічі експрезидент США сказав: «Ми обидва хочемо, щоб це закінчилося, і ми обидва хочемо, щоб була укладена справедлива угода. Вона має бути справедливою. І я думаю, що це станеться в потрібний час».

Зеленський після зустрічі повідомив, що Трамп надав йому «дуже чітку інформацію, що він буде на нашому боці та підтримуватиме Україну».

Форум

XS
SM
MD
LG