Доступність посилання

ТОП новини

Шмигаль відповів, чи можливі жіночі купе у всіх поїздах української залізниці


Через два дні, із 30 червня, в Україні запускають у пілотному режимі продаж квитків у жіночих купе
Через два дні, із 30 червня, в Україні запускають у пілотному режимі продаж квитків у жіночих купе

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у відповідь на петицію щодо впровадження в потягах жіночих вагонів заявив, що рішення про масштабування проєкту на всі поїзди ухвалять після пілотування «Укрзалізницею» послуги жіночих купе.

« За результатами опитування пасажирів та аналізу реалізації виділених місць у зазначених купе, буде прийнято рішення щодо подальшого надання послуги в усіх поїздах, що курсують у внутрішньому та міжнародному сполученнях», – ідеться у відповіді Шмигаля на петицію.

В уряді також повідомили, що під час модернізації вагонів і закупівлі нового рухомого складу передбачено обов’язкове оснащення вагонів камерами відеоспостереження та кнопками виклику провідника.

3 червня на сайті уряду набрала необхідну для розгляду кількість голосів петиція із закликом виділити щонайменше один вагон у поїздах, які йдуть довше шести годин, винятково для жінок. В «Укрзалізниці» раніше заявили, що з 30 червня запускають у пілотному режимі продаж квитків у жіночих купе на чотирьох рейсах (№81 Київ – Ужгород; №41 Дніпро – Трускавець; №75 Київ - Кривий Ріг; №15 Харків – Ясіня).

XS
SM
MD
LG