Доступність посилання

ТОП новини

«Готуємо новини» – Зеленський про забезпечення українських військових


Президент України не уточнив, щодо якого забезпечення очікуються новини.
Президент України не уточнив, щодо якого забезпечення очікуються новини.

Президент України Володимир Зеленський анонсує новини щодо забезпечення українських військових цього місяця.

«Сьогодні ж було кілька доповідей, які додають більш ясного розуміння і завдань, і потреб. Була доповідь керівника Служби зовнішньої розвідки Олега Іващенка – про те, чого очікувати найближчим часом і якими можливостями обов’язково Україні треба скористатись. Також детально поговорили з міністром оборони України Рустемом Умєровим щодо забезпечення наших військових завдань на цей місяць. Готуємо новини», – сказав він у своєму відеозверненні.

Зеленський також розповів, що заслухав сьогодні доповіді щодо роботи ППО – закінчення тренування українських воїнів та розгортання Patriot в Україні.

Читайте також: Батареї Patriot і система SAMP-T. Партнери надають Україні нові засоби ППО – Білий дім

Президент не уточнив, щодо якого забезпечення очікуються новини. Однак Україна очікує на прибуття західних винищувачів F-16. Західні партнери обіцяли, що літаки прибудуть вже цього літа.

Нідерланди та Данія 10 липня спільно зі США інформували, що перебувають у «процесі передачі» Україні американських винищувачів F-16. Повідомлялось, що українські військові розпочнуть літати на F-16 вже цього літа, але додаткові подробиці через міркування оперативної безпеки не надавались.


Форум

XS
SM
MD
LG