Доступність посилання

ТОП новини

ОП: 16 жовтня президент публічно представить у Верховній Раді план перемоги


16 жовтня президент Володимир Зеленський виступить у Верховній Раді
16 жовтня президент Володимир Зеленський виступить у Верховній Раді

У середу президент України Володимир Зеленський представить «план перемоги» України під час виступу у Верховній Раді, написав у телеграмі радник керівника Офісу президента Сергій Лещенко.

«16 жовтня президент Володимир Зеленський виступить у Верховній Раді. Очевидно, зараз є лише одна причина для цього заходу – це публічне представлення плану перемоги», – йдеться у дописі.

12 жовтня радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що план перемоги України вже був представлений в США та кількох європейських столицях, а «найближчими днями» його презентують українцям. Він пояснив, що «попри те, що акценти основні вже зрозумілі, президент додасть деталей, які будуть чітко говорити, що це за програма примусу та чому вона важлива».

Раніше, у серпні, президент України Володимир Зеленський уперше заговорив про план перемоги. Президент зазначав, що «план складається з п’яти пунктів – чотирьох основних та одного, який необхідно виконати вже після завершення війни».

29 вересня Зеленський зазначав, що у жовтні на «Рамштайні» Україна і партнери мають «визначити спільні кроки та спільне бачення, як посилити тиск на Росію». Втім засідання у форматі «Рамштайн» було перенесено на невизначений термін.

Форум

XS
SM
MD
LG