Доступність посилання

ТОП новини

Росія намагалась відтиснути позиції ЗСУ на Курщині, але військові тримають рубежі – Зеленський


Російська армія намагалася відбити позиції ЗСУ на Курщині, але українські військові «продовжують тримати рубежі», повідомив Володимир Зеленський
Російська армія намагалася відбити позиції ЗСУ на Курщині, але українські військові «продовжують тримати рубежі», повідомив Володимир Зеленський

Російська армія намагалася відбити позиції ЗСУ на Курщині, але українські військові «продовжують тримати рубежі», повідомив президент Володимир Зеленський у новому зверненні.

Як розповів глава держави, 11 жовтня він мав розмову з головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським. Головком доповів щодо «всіх напрямків фронту та Курської операції».

«Щодо Курської операції: були намагання Росії відтиснути наші позиції, але тримаємо визначені рубежі», – наголосив Зеленський.

Крім того, глава держави відзначив військових, які тримають оборону на Покровському напрямку.

«Загалом Донеччина і Запорізький напрямок – це дуже складні умови, це жорсткі дії ворога. Але стійкість наших підрозділів має вирішальне значення. Саме від нашої стійкості все залежить», – додав він.

Раніше стало відомо, що на Курському напрямку в селі Тьоткіно fpv-дрони Головного управління розвідки Міністерства оборони України уразили об’єкти російських військових.

6 жовтня президент України Володимир Зеленський заявив, що Курська операція ЗСУ є «важливим етапом війни», оскільки за достатньої підтримки партнерів Україна зможе тиснути на Росію «саме так, як потрібно, щоб у Росії відчували, що війна нічого їм не дасть». Зеленський також додав, що Курська операція дала один із найбільших внесків в обмінний фонд заради звільнення українців із полону.

Форум

XS
SM
MD
LG