Доступність посилання

ТОП новини

Росія нарощує союзництво з КНДР, українські військові наразі потребують більшої підтримки – Зеленський


Росія нарощує союзництво з Північною Кореєю, українські військові наразі потребують більшої підтримки від партнерів, повідомив Володимир Зеленський
Росія нарощує союзництво з Північною Кореєю, українські військові наразі потребують більшої підтримки від партнерів, повідомив Володимир Зеленський

Росія нарощує союзництво з Північною Кореєю, українські військові наразі потребують більшої підтримки від партнерів, повідомив у новому відеозверненні президент Володимир Зеленський.

«Ми бачимо, що нарощується союзництво між Росією й такими режимами, як у Північній Кореї. Це вже не просто про передачу зброї. Це фактично про передачу людей з Північної Кореї до військових сил окупанта. Очевидно, що в таких умовах наші відносини з партнерами потребують розвитку. Фронт потребує більшої підтримки», – наголосив Зеленський.

Президент пояснив, що «коли Україна говорить про більшу далекобійність для України та більш рішуче постачання для наших сил – це не просто перелік військових засобів».

«Це про збільшення тиску на агресора, який буде для Росії сильнішим, ніж вони можуть витримати. І це про недопущення більшої війни», – зауважив глава держави.

За словами Зеленського, «справжній мир може бути досягнутий лише завдяки силі».

«Увесь наступний тиждень буде присвячений роботі з нашими партнерами – заради такої сили, заради справжнього миру. Команди працюватимуть. Буде робота і з лідерами також. Дуже розраховуємо на те, що ухвалення рішень не забариться», – підсумував він.

Форум

XS
SM
MD
LG