Доступність посилання

ТОП новини

Влада Запоріжжя повідомила про повторну атаку РФ


«Ворог повторно атакує Запоріжжя» (фото ілюстративне)
«Ворог повторно атакує Запоріжжя» (фото ілюстративне)

Влада Запоріжжя повідомила, що російські війська повторно атакували місто вранці 31 жовтня.

«Ворог повторно атакує Запоріжжя. Перебувайте у безпечних місцях», – написав у телеграмі секретар міської ради Анатолій Куртєв.

Раніше сьогодні голова обласної військової адміністрації Олександр Старух повідомив, що в Запоріжжі через російські ракетні удари вранці 31 жовтня пошкоджені об’єкти критичної інфраструктури.

«Сьогодні приблизно о 8:00 ранку ворог завдав ракетних ударів по Запоріжжю. Попередньо, ракетами, які запустили з літаків. Пошкоджено об’єкти критичної інфраструктури. Тому можливі перебої зі світлом. Постраждалих на цю хвилину не виявлено, всі служби працюють на місцях влучань. Інформація уточнюється», – написав Старух у телеграмі.

Він додав тоді, що не виключені повторні удари.

Приблизно від 7:30 по всій Україні, крім окупованого Криму, лунала повітряна тривога, близько 10-ої ранку тривогу скасували в частині областей. Місцева влада повідомила про російські удари в Києві, на Черкащині, у Харкові, на Кіровоградщині. На Вінниччині збита російська ракета впала у цивільні об’єкти. Над Львівщиною збили російські ракети, у Чернівецькій області через влучання пошкоджена критична інфраструктура.

Як повідомили у командуванні Повітряних сил ЗСУ, російські бомбардувальники, що вилетіли з Ростовської області РФ, вранці 31 жовтня випустили по території України понад 20 ракет.

XS
SM
MD
LG