Доступність посилання

ТОП новини

Ракетний удар РФ по Запоріжжю: поранена дитина у тяжкому стані – лікарі


Наслідки російського удару по Запоріжжю, Україна, 3 вересня 2024 року
Наслідки російського удару по Запоріжжю, Україна, 3 вересня 2024 року

Дитина, яка постраждала внаслідок ракетного удару військ РФ по Запоріжжю пізно ввечері 2 вересня, у тяжкому, але стабільному стані. Про це Радіо Свобода повідомили у медичному закладі, де нині перебуває дитина.

«Дитина надійшла у край тяжкому стані – геморагічний шок, травматичний шок, переохолодження. Відразу дитину було шпиталізовано до відділення інтенсивної терапії і розпочато протишокові заходи. Стан дитини стабілізований і ми плануємо у найближчі хвилини взяти дитину у операційну для вилучення уламків і стабілізації скелетної травми», – повідомив медичний директор Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні В’ячеслав Ткаченко.

Скільки дитині знадобиться часу для відновлення у лікарні не прогнозують, лише зазначають, що це буде достатньо тривалий процес.

Раніше, Запорізька ОВА повідомляла, що постраждала внаслідок ракетного удару 12-річна дівчинка має переломи кінцівок, поранення та опіки. Її батько, що теж постраждав від обстрілу з боку військ РФ, в стані середньої тяжкості, шпиталізований з переломом грудної клітини та осколковими пораненнями.

Голова запорізької ОВА Іван Федоров повідомив раніше, що унаслідок нічного обстрілу Запоріжжя 2 вересня загинули двоє людей, в тому числі 8-річний хлопчик, ще двоє зазнали поранень.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовані атаки на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG