Доступність посилання

ТОП новини

Влада підтвердила ракетний удар РФ по Запоріжжю, є постраждалі


Наслідки ракетного удару РФ по місту Запоріжжя, 10 серпня 2023 року
Наслідки ракетного удару РФ по місту Запоріжжя, 10 серпня 2023 року

Російські війська завдали ракетного удару по Запоріжжю, повідомив голова обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

«Сьогодні, о 10:24, ворог завдав ракетного удару по одному з районів міста Запоріжжя. Внаслідок атаки зазнав руйнувань об’єкт цивільної інфраструктури. Наразі відомо про двох постраждалих осіб – працівників підприємства», – написав він у телеграмі.

Секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв додав, що внаслідок вибухової хвилі у кількох багатоповерхівках та закладах освіти повилітали вікна.

Близько 8:00 в Запорізькій області оголосили повітряну тривогу, о 10:20 з’явилося попередження про загрозу використання балістичного озброєння у Запорізькій області та Запоріжжі.

У соцмережах повідомили про звуки вибуху в місті.

Російські війська регулярно обстрілюють частину Запорізької області та місто Запоріжжя. Обласний центр через близькість до фронту часто зазнає атак з систем С-300. При цьому Москва заперечує обстріли цивільного населення в Україні.

В ООН станом на 27 серпня підтвердили загибель 9 511 і поранення 17 206 цивільних людей в Україні внаслідок повномасштабного вторгнення Росії. В організації наголошують, що реальне число жертв є значно вищим.

XS
SM
MD
LG