Доступність посилання

ТОП новини

У Запоріжжі зросло число загиблих і поранених унаслідок удару РФ – Федоров


Наслідки одного з попередінх обстрілів Запоріжжя, фото ілюстративне
Наслідки одного з попередінх обстрілів Запоріжжя, фото ілюстративне

До двох зросло число загиблих унаслідок ранкового удару російських військових по Запоріжжю, повідомив голова обласної військової адміністрації Іван Федоров. Поранених стало вже 15, додав він.

«Медики продовжують обстежувати постраждалих та надавати їм всю необхідну допомогу», – вказав чиновник.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій зазначили, що російські війська зранку 21 жовтня завдали чергового ракетного удару по житловому сектору Запоріжжя.

«Частково зруйнована двоповерхова будівля дитячого садочка. Вибуховою хвилею й уламками пошкоджені легкові автомобілі, що були поруч. Вогнеборці приборкали пожежу у двох металевих гаражах», – ідеться в повідомленні.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики та водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони мають цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG