Доступність посилання

ТОП новини

Укрзалізниця: через обстріл на Дніпропетровщині загинули двоє залізничників


«Ворог обірвав життя Сергія Деревицького 1976 року народження і Олександра Приходька 1973 року народження», – повідомили в «Укрзалізниці»
«Ворог обірвав життя Сергія Деревицького 1976 року народження і Олександра Приходька 1973 року народження», – повідомили в «Укрзалізниці»

На Дніпропетровщині через російський обстріл 15 травня загинули двоє залізничників – оглядачів-ремонтників вагонів, повідомила «Укрзалізниця».

«Ворог обірвав життя Сергія Деревицького 1976 року народження і Олександра Приходька 1973 року народження», – йдеться в повідомленні.

Раніше сьогодні голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив про російський обстріл у Дніпрі, пошкодження інфраструктури і двох загиблих. Подробиць він не повідомляв.

Повітряні сили ЗСУ вдень 15 травня інформували про рух швидкісної цілі в напрямку Дніпра і повідомляли про знищення російської керованої авіаційної ракети Х-59/69.

У лютому цього року в «Укрзалізниці» повідомляли, що від початку російського повномасштабного вторгнення загинув 601 працівник залізниці.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG