Доступність посилання

ТОП новини

Прикордонники показали кадри боїв за газовидобувні вежі поблизу Зміїного


Державна прикордонна служба України опублікувала ексклюзивні кадри операції за газовидобувні вишки у Чорному морі (фото ілюстративне)
Державна прикордонна служба України опублікувала ексклюзивні кадри операції за газовидобувні вишки у Чорному морі (фото ілюстративне)

Державна прикордонна служба України опублікувала ексклюзивні кадри спільної операції з підрозділами Головного управління розвідки Міноборони за газовидобувні вишки у Чорному морі.

«Спецпризначенці ДПСУ спільно з підрозділами ГУР МОУ відбивають у ворога газовидобувні платформи у Чорному морі. Титанічними зусиллями захоплено та взято під контроль частину цих стратегічно важливих обʼєктів, які виконують роль наших морських фортець», – йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби.

Прикордонники наголосили, що «утримання газовидобувних вишок дає можливість контролювати значну частину акваторії та посилювати оборону».

Раніше речник Військово-морських сил України Дмитро Плетенчук розповів, що українські військові атакували одну з газових вишок у акваторії Чорного моря.

У квітні у ВМС України заявили, що від початку повномасштабної війни Чорноморський флот Росії втратив близько третини своїх кораблів через ураження російських суден під час українських ударів.

Форум

XS
SM
MD
LG