Доступність посилання

ТОП новини

Зеленський: у липні українські військові застосували більше дронів, ніж противник


За словами Володимира Зеленського, сьогодні на засіданні Ставки верховного головнокомандувача урядовців щодо виробництва та фінансування дронів.
За словами Володимира Зеленського, сьогодні на засіданні Ставки верховного головнокомандувача урядовців щодо виробництва та фінансування дронів.

У липні українські військові застосували більше дронів, ніж противник, повідомив президент України Володимир Зеленський.

«За липень наші воїни застосували більше дронів, ніж окупант. Це має бути стійкою тенденцією на фронті – по всіх видах дронів, які є в наших підрозділів. Від FPV та до всіх інших, включно з нашими далекобійними дронами, які вже впливають на війну стратегічно. Впливають в інтересах України», – сказав він у своєму відеозверненні.

За його словами, сьогодні на засіданні Ставки верховного головнокомандувача урядовців щодо виробництва та фінансування дронів.

«На цей рік уже законтрактовано нашими виробниками мільйон дронів, і буде загалом по року більше. Ухвалили рішення щодо нашої ракетної програми – збільшити фінансування», – додав Зеленський.

Читайте також: Україна має дрони, здатні пролетіти понад тисячу кілометрів – Федоров

На початку травня у російському Башкортостані український безпілотник вразив нафтопереробний завод. Як повідомило тоді Радіо Свобода поінформоване джерело, це був дрон Служби безпеки, який встановив історичний рекорд, подолавши відстань у 1500 км.

Форум

XS
SM
MD
LG