Доступність посилання

ТОП новини

Сили РФ скинули авіабомби на Вовчанськ: під завалами опинилась родина – ДСНС


Наслідки обстрілів Вовчанська на Харківщині силами РФ, травень 2023 року (фото ілюстративне)
Наслідки обстрілів Вовчанська на Харківщині силами РФ, травень 2023 року (фото ілюстративне)

Російські війська зранку, 12 травня, обстріляли Вовчанськ, скинувши на місто авіабомби, йдеться у повідомленні ДСНС України у Харківській області.

«Сьогодні вранці ворог продовжував завдавати ударів керованими авіабомбами по житлових кварталах міста Вовчанська», – кажуть рятувальники.

Так, за даними рятувальників, під один з ударів потрапила одноповерхова житлова будівля.

«Під завалами знаходилась родина з чотирьох людей та потребувала допомоги», – зазначили у ДСНС.

Рятувальники кажуть, що з-під уламків зруйнованих конструкцій визволили двох братів: чоловіків 1979 і 1983 р.н. та транспортували їх до медичного автомобіля.

«Господар оселі, чоловік 1956 року народження зміг самостійно вибратись з-під руйнацій ще до прибуття рятувальників. На жаль його дружина, жінка 1950 р.н. загинула під уламками конструкцій будинку», – додали у відомстві.

Генеральний штаб Збройних сил повідомив увечері 10 травня, що російські війська намагаються наступати в Харківській області.

Перед цим президент Володимир Зеленський повідомив, що російські війська спробували «розширити операції проти України». За його словами, «наразі відбувається посилення сил на Харківському напрямку та на лінії кордону з РФ».

Форум

XS
SM
MD
LG