Доступність посилання

ТОП новини

Конфлікт між цивільними й працівниками ТЦК у Ворохті: поліція відкрила два провадження


Провадження розслідуються за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 114 – 1 (Перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України)
Провадження розслідуються за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 114 – 1 (Перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України)

Через конфлікт між цивільними й працівниками ТЦК у Ворохті поліція відкрила два кримінальних провадження.

Як повідомляє повідомляє пресслужба поліції Івано-Франківської області, провадження розслідуються за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 114 – 1 (Перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України) Кримінального кодексу України.

За даними слідства, близько опівдня 4 липня в селищі Ворохта група осіб «зухвало та грубо порушували громадський порядок», вчинили конфлікт з військовослужбовцями Верховинського РТЦК та СП, які на той момент виконували свої службові обов’язки. 47-річному військовослужбовцю завдали тілесних ушкоджень та пошкодили автомобіль. Його доставили до лікарні.

Правоохоронці, що прибули на місце події, провели роз’яснювальну роботу, конфлікт вдалося оперативно припинити, додають в поліції.

Як повідомляли медіа, 4 липня на в’їзді у Ворохту військовослужбовці одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки тимчасово розгорнули блокпост, на якому перевіряли у людей документи. Згодом прийшли місцеві жителі з вимогою прибрати блокпост, стався конфлікт.

Згодом в оперативному командуванні «Захід» заявили, що жителі Ворохти почали конфлікт.

«Напали на військовослужбовця ТЦК та побили його машину. Даний військовослужбовець був поранений та воював за «подібних осіб». Така подяка», – йдеться у повідомленні.

У командуванні зазначили, що блокпост у Ворохті прибрали, але військовослужбовці ТЦК будуть і надалі перевіряти документи відвідувачів селища.

Форум

XS
SM
MD
LG