Доступність посилання

ТОП новини

Обвинувальний акт у справі про вбивство Ноздровської передали в суд – прокуратура


Юрія Россошанського звинувачують у вбивстві юристки, яка домагалася ув’язнення його сина
Юрія Россошанського звинувачують у вбивстві юристки, яка домагалася ув’язнення його сина

Прокуратура Київської області повідомляє, що 15 серпня направила до суду обвинувальний акт щодо Юрія Россошанського, якого обвинувачують у вбивстві юристки Ірини Ноздровської.

Россошанського обвинувачують за статтею «умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю». «Під час досудового розслідування отримані висновки судово-медичної експертизи, які вказали на численні ножові поранення в потерпілої, що стало підставою для зміни раніше повідомленої йому підозри», – нагадали в ГПУ.

За клопотанням прокуратури, під час досудового розслідування він перебував під вартою. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Тіло юристки Ірини Ноздровської у селі Демидів на Київщині знайшли 1 січня. 8 січня правоохоронці повідомили про затримання підозрюваного у вбивстві жінки – Юрія Россошанського, батька Дмитра Россошанського, якого в травні 2017 року засудили до семи років позбавлення волі за скоєння ДТП, у якому загинула сестра Ноздровської.

Читайте також: «На Россошанському знайшли ДНК Ноздровської: він визнає вбивство, але не кається»

9 січня 2018 року Вишгородський районний суд Київської області арештував Юрія Россошанського за підозрою у вбивстві. Пізніше правоохоронці заявили, що на ньому знайшли сліди ДНК Ноздровської.

Россошанський-старший визнав свою провину. У червні Шевченківський суд Києва подовжив його арешт до 24 серпня.

Суд взяв під варту підозрюваного у вбивстві Ноздровської
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:31 0:00

XS
SM
MD
LG