Доступність посилання

ТОП новини

У ТЦК прокоментували рейд після концерту «Океану Ельзи» у Києві


У Києві ввечері 11 жовтня ТЦК провели рейд біля Палацу спорту після концерту «Океану Ельзи», «але конфліктних ситуацій не було», кажуть у ТЦК
У Києві ввечері 11 жовтня ТЦК провели рейд біля Палацу спорту після концерту «Океану Ельзи», «але конфліктних ситуацій не було», кажуть у ТЦК

У Києві ввечері 11 жовтня ТЦК провели рейд біля Палацу спорту після концерту «Океану Ельзи», «але конфліктних ситуацій не було», розповіли у Київському міському ТЦК та СП, пише «Укрінформ».

Коментуючи подію, у Київському міському ТЦК та СП заявили, що «заходи оповіщення та перевірки військово-облікових документів здійснюються постійно». Це, за їх твердженням, «почалося від моменту, коли було введено в дію закон про мобілізацію у зв’язку з введенням в країні правового режиму воєнного стану».

Також у пресслужбі ТЦК додали, що «конфліктних ситуацій після концерту «Океану Ельзи» не було».

«Затримання громадян, які порушили норми Закону, відбувалося співробітниками Національної поліції України. Конфліктних ситуацій за участі військовослужбовців ТЦК зафіксовано не було», – заявили у Київському ТЦК та СП.

У коментарі «Суспільному» у поліції заявили, що «правоохоронці здійснювали забезпечення правопорядку і реагування».

Раніше канал ТСН.ua опублікував коментар фронтмена гурту Святослава Вакарчука про події після концерту гурту. Згідно з ним, музиканти «дуже щасливі» щодо кількості людей, які прийшли їх підтримати.

«Взагалі для нас це велике свято. Ці 30 років для нас були дуже важливими. Ми дуже вдячні людям за ці 30 років. В тому числі за те, що вони зараз продовжують приходити підтримувати нас. Для нас це просто радість і свято. Це все, що я хочу сказати, єдиний мій коментар. Крапка», – йдеться в цитаті Вакарчука.

Пресслужба гурту також не згадувала перевірки документів у дописах за підсумками концерту.

Концерт «Океану Ельзи» в Києві 11 жовтня був присвячений 30-річчю гурту. Після нього, як повідомляли медіа з місця подій, співробітники місцевого територіального центру комплектування. За даними очевидців, вони перевіряли військові документи в чоловіків, кількох доправили до ТЦК.

Форум

XS
SM
MD
LG