Доступність посилання

ТОП новини

ЗСУ вранці відбили масовану російську атаку, противник намагався просунутися у бік Торецька – Генштаб


У Генштабі кажуть, що втрат позицій немає. Торецьк, липень 2024 року
У Генштабі кажуть, що втрат позицій немає. Торецьк, липень 2024 року

Російські військ вранці здійснили масовану атаку в районі населених пунктів Північне та Залізне на Донеччині, її відбили, повідомляє у телеграмі Генеральний штаб ЗСУ.

«Зокрема, російські окупанти за підтримки бронегрупи з 12 одиниць техніки намагалися прорвати позиції Сил оборони України та просунутися у бік Торецька. Наші воїни вмілими та злагодженими діями відбили ворожу атаку», – йдеться у повідомленні.

У Генштабі кажуть, що втрат позицій немає.

«У ході бою знищено 10 одиниць техніки та знешкоджено 68 російських окупантів, з них – 41 безповоротно», – додають у штабі.

Читайте також – ОВА: у Торецьку залишаються близько 3000 людей, евакуація відбувається повільно

13 серпня Олександр Бордіян, виконувач обов’язки пресофіцера 32-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, в ефірі Радіо Свобода (проєкт «Свобода.Ранок») заявив, що бої біля міста Торецьк йдуть у міській забудові.

За даними Генштабу ЗСУ, минулої доби на Торецькому напрямку противник, за підтримки авіації, здійснив 19 атак неподалік Північного, Торецька та Залізного.

З 12 серпня на Донеччині почали діяти нові правила комендантської години, зокрема, у населених пунктах, розташованих від лінії фронту менше ніж на 10 кілометрів, – з 17:00 до 09:00.

Така тривалість комендантської години встановлена, зокрема, у містах Вугледар, Гірник, Красногорівка, Мирноград, Новогродівка, Селидове, Українськ, Сіверськ, Часів Яр, Торецьк.

Форум

XS
SM
MD
LG