Доступність посилання

ТОП новини

Війська РФ завдали авіаударів по центру Торецька, є загиблі та поранені – прокуратура


Наслідки російських обстрілів у місті Торецьк Донецької області, Україна, 11 травня 2023 року. Фото ілюстративне
Наслідки російських обстрілів у місті Торецьк Донецької області, Україна, 11 травня 2023 року. Фото ілюстративне

Увечері 28 травня російська армія атакувала трьома авіабомбами житлові квартали у центральній частині міста Торецьк на Донеччині. Відомо про двох загиблих та трьох поранених, повідомляє обласна прокуратура.

«Внаслідок прямого влучання зруйновано під’їзди у двох багатоповерхових будинках та будівлю підприємства. Тілесні ушкодження, несумісні з життям, отримали 63-річний місцевий мешканець та його дружина. Поранень різного ступеня тяжкості зазнали троє жінок віком 24, 53 і 63 років», – йдеться у дописі.

За попередніми даними правоохоронців, російські війська застосували для атаки на населений пункт бомби «КАБ-250».

Вранці армія Росії завдала удару по селищу Олексієво-Дружківка в Краматорському районі Донецької області, повідомляв голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін. Поранень зазнали троє людей. Атака пошкодила близько сотні будинків, із них три – майже повністю знищені.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG