Доступність посилання

ТОП новини

На Тернопільщині через удар РФ була «масштабна пожежа» на промисловому об’єкті – ОВА


У Повітряних силах повідомили, що Росія з вечора атакувала Україну 136 дронами
У Повітряних силах повідомили, що Росія з вечора атакувала Україну 136 дронами

У Тернопільській області в ніч на 16 жовтня через російський удар дронами «Шахед» горіло промислове підприємство, повідомили в обласній військовій адміністрації.

«Під час нічної атаки ворог завдав удару по одному з промислових об’єктів на території області, внаслідок чого виникла масштабна пожежа… Завдяки злагодженим і професійним діям співробітників ДСНС, Нацполіції пожежу вдалося швидко локалізувати і ліквідувати. Загиблих і травмованих немає», – йдеться в повідомленні.

В ОВА зазначили, що до гасіння пожежі залучали 45 рятувальників на 12 одиницях спеціальної техніки і 12 поліцейських на чотирьох одиницях спеціальної техніки.

У Повітряних силах, тим часом, повідомили, що Росія з вечора атакувала Україну 136 дронами, 51 з яких збили, 60 – були «локаційно втрачені» у різних регіонах України через дію РЕБ, а понад 20 дронів ще перебувають у повітряному просторі України.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG