Доступність посилання

ТОП новини

Син Януковича отримав російське громадянство


Олександр Янукович залишив Україну в 2014 році
Олександр Янукович залишив Україну в 2014 році

Син колишнього президента України Віктора Януковича Олександр отримав громадянство Росії, повідомило російське державне агентство «РИА Новости» з посиланням на дані держреєстру (раніше Янукович-молодший вказувався там як громадянин України) і документи.

Олександр Янукович залишив Україну в 2014 році. Він перебуває у санкційних списках України, Євросоюзу, США, Великої Британії й інших країн.

У Росії, як випливає із документів, Янукович-молодший займається бізнесом, його компанія з управління фінансово-промисловими групами «МАКО холдинг» була зареєстрована у російській юрисдикції ще 10 років тому.

Олександр Янукович – старший син Віктора Януковича, колишнього президента України, який після масових протестів і розстрілу протестувальників під час Революції гідності втік до Росії. Молодший, Віктор, за даними ЗМІ, загинув у 2015 році на озері Байкал.

У жовтні 2021 року Вищий антикорупційний суд України заочно обрав сину експрезидента України Віктора Януковича Олександру запобіжний захід у вигляді тримання під вартою у справі щодо заволодіння резиденцією «Межигір’я».

Читайте також: Техно в «Храмі оленя». Як новий нічний клуб у Петербурзі пов’язаний з сином Януковича

Форум

XS
SM
MD
LG