Доступність посилання

ТОП новини

На Радіо Свобода виходить другий сезон подкасту «Свої серед своїх»


Нові епізоди виходитимуть щодватижні
Нові епізоди виходитимуть щодватижні

Другий сезон подкасту про військових «Свої серед своїх» почав виходити на подкаст-платформах Радіо Свобода 25 вересня. Перший епізод присвячений темі ветеранського бізнесу – про можливості для військових та про те, як власна справа допомагає повернутися до цивільного життя.

У першому сезоні вийшло 20 епізодів, в яких були історії людей, що стали до лав Сил оборони у російсько-українській війні. Послухати їх можна на подкаст-платформах Google, Apple, ​Spotify, у YouTube, а також на сайті Радіо Свобода.

У другому сезоні змінюється формат – кожен епізод буде присвячений конкретній темі, яка так чи інакше актуальна для воюючої країни, військових, ветеранів та суспільства загалом.

«Герої подкасту – добровольці, мобілізовані, професійні військові. Хтось уже не може служити за станом здоров’я, а хтось планує залишитися в ЗСУ після закінчення війни. Але кожен ділиться своїми емоціями від війни. У другому сезоні буде ще більше історій про військовослужбовців. Поговоримо про проблеми повернення до цивільного життя, соціальні мережі та хейт, мобілізацію та багато іншого», – розповідає авторка подкасту Наталія Патрікєєва.

Нові епізоди будуть виходити щодватижні.

Електронна адреса проєкту: uapodcast@rferl.org

XS
SM
MD
LG