Доступність посилання

ТОП новини

Через обстріли знеструмлювалися підстанції і дві шахти – Міненерго


В Україні внаслідок російських обстрілів знеструмлювалися дві шахти, під землею перебували 60 людей, кажуть в Міненерго
В Україні внаслідок російських обстрілів знеструмлювалися дві шахти, під землею перебували 60 людей, кажуть в Міненерго

В Україні внаслідок російських обстрілів знеструмлювалися дві шахти, під землею перебували 60 людей, йдеться в повідомленні пресслужби Міністерства енергетики.

У відомстві кажуть, що в Донецькій області внаслідок обстрілу на одній з підстанцій загорілося обладнання.

«Знеструмлювалися інші підстанції та приєднані до них побутові споживачі, а також шахта. Під землею були 33 працівники – їх вивели на поверхню. Пожежу ліквідовано, всіх споживачів заживлено», – зазначили в пресслужбі.

Згідно з повідомленням, через кілька годин внаслідок ще одного обстрілу сил РФ відключилась інша повітряна лінія обленерго.

«Знеструмлювалися підстанції, приєднані до них побутові споживачі та шахта. Під землею перебували 27 людей – їх вивели на поверхню», – розповіли в Міненерго.

Член наглядової ради «Укренерго» Юрій Бойко заявив 3 липня, що ситуація з енергопостачанням може поліпшитися у останній декаді липня, коли планується вихід з ремонтів низки генеруючих установок, а також зниження температури.

В Україні діють графіки погодинних вимкнень світла через комбіновані цілеспрямовані атаки РФ на українську енергосистему. Українські енергетичні обʼєкти упродовж останніх місяців регулярно зазнавали ударів російських ракет і дронів. Електроенергії значно не вистачає для покриття потреб всіх споживачів.

Форум

XS
SM
MD
LG