Доступність посилання

ТОП новини

ДСНС: через ракетний удар РФ по Сумах постраждали дві людини


Наслідки ракетного удару по Ромнах на Сумщині, 23 серпня 2023 року
Наслідки ракетного удару по Ромнах на Сумщині, 23 серпня 2023 року

Через російську ракетну атаку по Сумах постраждали дві людини, повідомляє у телеграмі Державна служба з надзвичайних ситуацій.

«Вранці 8 вересня внаслідок удару по м. Суми зазнав значних руйнувань житловий сектор мирних громадян. За попередньою інформацією, зруйновано двоповерховий житловий будинок, пошкоджень зазнали більше 20 осель та 8 транспортних засобів, виникла пожежа на значній площі», – йдеться у повідомленні.

У ДСНС зазначають, що під завалами перебували дві людини – чоловік (1953 р.н) та жінка (1958 р.н).

Близько 5:30 на Сумщині оголосили повітряну ракетну небезпеку, яка тривала приблизно пів години. У соцмережах писали про звуки вибуху в місті. Місцева влада повідомила про роботу ППО у Сумах.

Згодом місцева влада повідомила, що війська РФ на світанку завдали ракетного удару по приватному сектору у Сумах.

20 серпня президент Володимир Зеленський повідомив, що від початку повномасштабного вторгнення Росія застосувала проти України понад шість тисяч ракет і три тисячі дронів, більшість із них – по цивільних об’єктах.

Російські військові регулярно обстрілюють українські міста, які перебувають у межах досяжності їхніх ракет, артилерії, РСЗВ. Росія, попри докази та свідчення, з початку повномасштабного вторгнення заперечує обстріли цивільних в Україні

XS
SM
MD
LG