Доступність посилання

ТОП новини

У Києві чоловік відкрив стрільбу з травматичного пістолета, є постраждалий – поліція


У Києві ввечері 2 вересня відбулась стрілянина, повідомляє пресслужба поліції столиці
У Києві ввечері 2 вересня відбулась стрілянина, повідомляє пресслужба поліції столиці

В одному з районів Києва ввечері 2 вересня сталась стрілянина, повідомляє пресслужба поліції столиці.

Правоохоронці розповіли, що «інформація про стрілянину в одному із столичних ЖК надійшла близько 19:10. На місце виїхала слідчо-оперативна група та екіпажі патрульної поліції».

За попередніми даними, «між двома чоловіками виник конфлікт через припаркований автомобіль одного з них. Після цього почалася бійка, під час якої було застосовано травматичний пістолет – з нього здійснили кілька пострілів».

«Внаслідок стрілянини місцевий житель 1975 року народження отримав тілесні ушкодження. Потерпілого лікарі госпіталізували до медичного закладу для надання допомоги», – сказано у повідомленні.

Правоохоронці кажуть, що стрілець був затриманий. Вже розпочато кримінальне провадження за фактом хуліганства. Підозрюваному загрожує до семи років ув’язнення.

Раніше поліція повідомила, що чоловік, одягнутий у військову форму, влаштував стрілянину в одному з сіл Збаразької громади Тернопільщини 15 серпня. Двоє людей загинули, ще четверо отримали поранення. Двох потерпілих госпіталізували, ще двом медики надали допомогу на місці події. Підозрюваного затримали та помістили під варту.

Форум

XS
SM
MD
LG