Доступність посилання

ТОП новини

Стефанчук повідомив, коли парламент обере першого заступника голови ВР


Є дві кандидатури на посаду першого віцеспікера – від фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко і від фракції «Європейська солідарність» Софія Федина
Є дві кандидатури на посаду першого віцеспікера – від фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко і від фракції «Європейська солідарність» Софія Федина

Парламент обере першого заступника голови Верховної Ради, у вівторок, 19 жовтня, повідомив спікер Руслан Стефанчук.

«Ми зупинили роботу в п’ятницю. У вівторок ми одразу почнемо з продовження цього питання, воно займе десь годину-півтори, і після цього ми зможемо отримати першого віцеспікера», – сказав голова Верховної Ради.

8 жовтня Верховна Рада розпочала розгляд питання про обрання першого заступника голови Верховної Ради. Є дві кандидатури на цю посаду – від фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко і від фракції «Європейська солідарність» Софія Федина.

Депутати затвердили регламент розгляду цього кадрового питання, проте потім вирішили закрити засідання. ВР не може розпочати розгляд іншого питання без завершення розгляду попереднього, а перше пленарне засідання після 8 жовтня – 19 жовтня.

Руслан Стефанчук став головою Верховної Ради – відео
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:51 0:00

7 жовтня парламент відправив у відставку голову Верховної Ради Дмитра Разумкова. Спікером парламенту наступного дня обрали Руслана Стефанчука, який обіймав посаду першого заступника голови Верховної Ради.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.
XS
SM
MD
LG