Доступність посилання

ТОП новини

Після засідання Ставки Зеленський обіцяє, що ракет українського виробництва буде більше


Одне із питань, які обговорювались на Ставці, – динаміка виробництва українських ракет і дронів та потреба Сил оборони до кінця року.
Одне із питань, які обговорювались на Ставці, – динаміка виробництва українських ракет і дронів та потреба Сил оборони до кінця року.

Президент України Володимир Зеленський за результатами засідання Ставки верховного головнокомандувача обіцяє, що ракет українських виробництва буде більше.

За його словами, одне із питань, які обговорювались на Ставці, – динаміка виробництва українських ракет і дронів та потреба Сил оборони до кінця року.

«Рішенням Ставки спрямували додаткове фінансування на нашу ракетну програму. Ракет власного виробництва буде більше», – повідомив Зеленський у телеграмі.

Також, за його словами, міністр оборони Рустем Умєров доповідав щодо насичення зброєю та технікою додаткових бригад – «активно працюємо з партнерами».

Президент повідомив, що насамперед на засіданні обговорювалася ситуація на фронті, особливо детально – Покровський, Торецький і Харківський напрямки.

Читайте також: Україна має дрони, здатні пролетіти понад тисячу кілометрів – Федоров

Україна закликає західних партнерів надати дозвіл використовувати їхню зброю для ударів вглиб території РФ. Наразі відомо про далекобійні удари з застосуванням дронів. Наприклад, на початку травня у російському Башкортостані український безпілотник вразив нафтопереробний завод. Як повідомило тоді Радіо Свобода поінформоване джерело, це був дрон Служби безпеки, який встановив історичний рекорд, подолавши відстань у 1500 км.

Форум

XS
SM
MD
LG