Доступність посилання

ТОП новини

Побиття ветерана у Смілі: поліція повідомила про затримання підозрюваного


Правоохоронці також повідомили, що за місцем проживання фігуранта провели обшуки
Правоохоронці також повідомили, що за місцем проживання фігуранта провели обшуки

Поліцейські затримали підозрюваного у побитті ветерана у Смілі на Черкащині, повідомила 11 вересня Національна поліція України.

«28-річний чоловік переховувався від правоохоронців в одному з готелів на території Черкаської області. Наразі він затриманий за участі спецпризначенців поліції. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід – слідство за погодженням з прокуратурою клопоче про обрання тримання під вартою», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці також повідомили, що за місцем проживання фігуранта провели обшуки, у результаті яких було вилучено, попередньо, наркотичний засіб та зброю.

За результатами слідчих дій слідством додатково внесені відомості до ЄРДР за фактом незаконного зберігання зброї та наркотиків. Також за фактом побиття ветерана у місті Сміла на Черкащині поліція проводить розслідування кримінальних проваджень за хуліганство і вимагання.

Раніше прокуратура повідомила про підозру «особі, яка завдавала ударів» за фактом побиття військовослужбовця у місті Сміла. Підозрюваного також оголосили у розшук.

В ОГП додали, що під час моніторингу мережі «за результатами опрацювання оприлюдненого відео та інформації встановлено, що 3 вересня 2024 року у м. Сміла між чоловіками відбувся конфлікт, поєднаний з вимаганням грошових коштів».

Під час конфлікту було завдано тілесних ушкоджень військовослужбовцю, якого визнано потерпілим у кримінальному провадженні.

Крім того, у пресслужбі Національної поліції уточнили, що керівника відділу поліції № 2 Черкаського районного управління поліції відсторонено від виконання обов’язків.

Форум

XS
SM
MD
LG