Доступність посилання

ТОП новини

У розвідці Британії пояснили, що означає створення РФ нового ударного авіаугруповання


Поєднання різних типів літальних апаратів свідчить про те, що авіагрупа буде виконувати головну роль у наземних атаках, кажуть у британській розвідці.
Поєднання різних типів літальних апаратів свідчить про те, що авіагрупа буде виконувати головну роль у наземних атаках, кажуть у британській розвідці.

Створення Росією нового ударного авіаційного угруповання свідчить про те, що ескадрильї регулярних російських повітряних сил не виконали свою основну функцію, вважають у Міністерстві оборони Великої Британії, яке посилається на дані своєї розвідки.

«Створення групи підкреслює те, як Росія оцінює, що ескадрильї своїх регулярних ВПС суттєво не виконали свою основну функцію – завдання авіаударів по українських напрямках», – йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, Росія, ймовірно, створює нове «елітне» ударне авіаційне угруповання під кодовою назвою «Шторм», яке буде діяти над Україною – підрозділ складатиметься щонайменше з однієї ескадрильї винищувачів-бомбардувальників Су-24 і Су-34, а також ескадрильї ударних вертольотів. Повідомлення російських ЗМІ свідчать про те, що Міноборони Росії прагне залучити висококваліфікованих і мотивованих пілотів, пропонуючи великі стимули до оплати праці та відкриваючи набір для пілотів у відставці.

Поєднання різних типів літальних апаратів свідчить про те, що авіагрупа буде виконувати головну роль у наземних атаках, додають у британській розвідці.

Раніше російські медіа повідомили, що в Росії може бути створена спеціальна авіаційна група «Шторм» для вирішення «особливих завдань» в зоні «спецоперації» (так Москва називає війну проти України). Стандартна ескадрилья літаків складається з 12-16 одиниць, вертолітна – 16.

XS
SM
MD
LG