Доступність посилання

ТОП новини

Нічний російський удар по Подунав’ю пошкодив зерносховища та вантажівки


Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила, що на 9:30 ранку ліквідація наслідків ударів у Подунав’ї тривала
Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила, що на 9:30 ранку ліквідація наслідків ударів у Подунав’ї тривала

Російський удар по Одещині вночі 6 жовтня поцілив у припортову та прикордонну інфраструктуру над Дунаєм – про це заявив Офіс генерального прокурора.

«Пошкоджено зерносховища, адміністративні будівлі та вантажний автотранспорт – вигоріло дев’ять вантажівок. Огляд триває, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється», – йдеться в повідомленні.

Прокурори працюють на місці подій разом зі слідчими.

Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила, що на 9:30 ранку ліквідація наслідків ударів у Подунав’ї тривала. При цьому пожежу вже загасили:

«Вогнеборці ліквідували пожежу. Загиблих і постраждалих, на щастя, немає. Від ДСНС залучалося 4 одиниці техніки та 19 вогнеборців, від місцевої пожежної команди — 2 одиниці техніки та 4 фахівця».

Читайте також: ДПСУ: пункт пропуску з Румунією тимчасово не працює через нічну атаку Росії

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер заявив раніше, що над областю збили три безпілотники Shahed-131/136.

Пункт пропуску «Орлівка-Ісакча» між Україною та Румунією в Одеській області вже зупиняв свою роботу через нічну атаку з боку російських військ 26 вересня.

У ніч на 6 жовтня 2023 року російські війська здійснили атаку з мису Чауда в окупованому Криму ударними безпілотниками типу Shahed. Повітряні сили звітують про збиття 25 із 33 дронів.

Форум

XS
SM
MD
LG