Доступність посилання

ТОП новини

Росія: влада заявляє про поранених через атаку дронів у Бєлгородській області


Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну в російські регіони регулярно прилітають бойові дрони, внаслідок чого є руйнування і жертви
Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну в російські регіони регулярно прилітають бойові дрони, внаслідок чого є руйнування і жертви

Сьогодні вранці, 12 жовтня, через атаку безпілотників у Бєлгородській області РФ поранено трьох людей, на Кубані пошкоджені будинки. Про це повідомляє влада регіонів, передає російська служба Радіо Свобода.

Поранених мешканців бєлгородського села Устинка – жінку та двох чоловіків – госпіталізували з мінно-вибуховими травмами, заявив губернатор регіону В'ячеслав Гладков. За його даними, постраждалі перебувають у стані середньої тяжкості.

Також атака дронів на Краснодарський край пошкоджені три будинки та один автомобіль, повідомив губернатор регіону Веніамін Кондратьєв. Постраждалих, за його словами, немає.

Читайте також: Генштаб підтвердив удар по аеродрому в російській Адигеї – у СБУ повідомляють про масштабну пожежу

Водночас місцеві телеграм-канали повідомляють, що в окупованих Ровеньках на Луганщині після удару безпілотника горить нафтобаза. У соцмережах поширюються ймовірні відео пожежі, офіційних коментарів немає.

Минулого разу нафтобазу у Ровеньках атакували у травні 2024 року. Тоді повідомлялося про чотирьох загиблих. Російська влада міста звинувачувала в ударі Україну. Та це не коментувала.

За інформацією Міноборони Росії, у ніч на 12 жовтня над Краснодарським краєм знищено 17 дронів, над Курською областю – 12, над Бєлгородською – два, ще 16 збито над акваторією Азовського моря.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну в російські регіони регулярно прилітають бойові дрони, внаслідок чого є руйнування і жертви. Міноборони Росії стверджує, що атаки ведуться з українського боку. Здебільшого Київ ці повідомлення не коментує.

Форум

XS
SM
MD
LG