Доступність посилання

ТОП новини

Влада РФ заявляє про поранених через влучання безпілотника в житловий будинок у Саратові


За заявою місцевої влади, один із безпілотників врізався у висотний будинок у Саратові
За заявою місцевої влади, один із безпілотників врізався у висотний будинок у Саратові

Вранці 26 серпня під час відбиття атаки українських дронів, ймовірно, на авіабазу в Енгельсі Саратовської області один із безпілотників врізався у висотний будинок у Саратові – про це заявив губернатор Саратовської області Роман Бусаргін, передає російська служба Радіо Свобода.

За його словами, одна жінка поранена, її доставили до лікарні. Решті постраждалих надають допомогу на місці.

Як повідомляє російське державне агентство «РИА Новости» з посиланням на Міністерство охорони здоров’я регіону, у Саратові внаслідок атаки безпілотників постраждали чотири людини.

Ще один безпілотник поцілив у дах будинку в Енгельсі, його уламки пошкодили два десятки автомобілів.

Читайте також: Дані ЗСУ: Росія втратила понад тисячу військових за добу

Міноборони Росії згодом відзвітувало, що за ніч нібито перехопили та збили 20 українських безпілотників літакового типу. Найбільше дронів – дев’ять – збили над територією Саратовської області. Три безпілотники вразили над Курською областю, ще по два – над Бєлгородською, Брянською та Тульською областями, по одному – над Орловською та Рязанською.

Міста Саратов та Енгельс розташовані один навпроти одного на правому та лівому берегах Волги, авіабаза в Енгельсі – приблизно в 4 кілометрах від річки.

Військовий аеродром в Енгельсі неодноразово зазнавав атак безпілотників. Там базуються важкі бомбардувальники Ту-95 та Ту-22, які використовуються для ударів по Україні.

Форум

XS
SM
MD
LG