Доступність посилання

ТОП новини

Росія: у Воронезькій області після атаки дронів горить і детонує склад боєприпасів


В Острогозьку розташований центр з підготовки молодших спеціалістів автобронетанкової служби, звернув увагу телеграм-канал Astra
В Острогозьку розташований центр з підготовки молодших спеціалістів автобронетанкової служби, звернув увагу телеграм-канал Astra

В Острогозькому районі Воронезької області РФ внаслідок нічної атаки безпілотників горить та детонує склад із боєприпасами.

Губернатор регіону Олександр Гусєв стверджує, що дрони збили – і склад спалахнув від їхніх уламків. «Внаслідок падіння фрагментів почалася пожежа, що викликала детонацію вибухонебезпечних об’єктів», – написав Гусєв, зазначивши, що постраждалих немає.

В Острогозьку розташований центр з підготовки молодших спеціалістів автобронетанкової служби, звернув увагу телеграм-канал Astra.

У ніч на 24 серпня дрони щонайменше двічі атакували Воронезьку область. Після першого удару осколкове поранення отримала одна людина, в одному населеному пункті спалахнула трава, великих руйнувань немає, додав Гусєв.

Бєлгородську область вночі також атакували дрони, повідомив губернатор регіону В’ячеслав Гладков. Постраждали двоє людей – одну з них госпіталізували з осколковими пораненнями. У кількох будинках вибиті вікна та посічені фасади.

За даними Міноборони Росії, у ніч на 24 серпня збили сім безпілотників: п’ять – над Воронезькою областю та по одному – над Бєлгородською та Брянською. Влада останньої повідомила, що постраждалих і руйнувань внаслідок атаки дронів немає.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну в російські регіони регулярно прилітають бойові дрони, внаслідок чого є руйнування і жертви. Міноборони Росії стверджує, що атаки ведуться з українського боку. Здебільшого Київ ці повідомлення не коментує.

Форум

XS
SM
MD
LG