Доступність посилання

ТОП новини

Ракетна атака РФ: 28 людей загинули, більше 120 були поранені – МВС


Поліцейські експерти працюють на місці житлового будинку, який постраждав від російського ракетного удару у Києві, Україна, 8 липня 2024 року
Поліцейські експерти працюють на місці житлового будинку, який постраждав від російського ракетного удару у Києві, Україна, 8 липня 2024 року

В Україні станом на 15:00 внаслідок російської масованої ракетної атаки загинули 28 людей, понад 120 зазнали поранень, повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

За даними МВС, загинуло 28 осіб: 11 – на Дніпропетровщині і 17 у Києві.

Також поранено 112 осіб:

  • 62 – на Дніпропетровщині;
  • 48 – у столиці;
  • 2 – у Київській області.

Клименко додав, що внаслідок обстрілів пошкоджено понад 50 цивільних об’єктів, серед них житлові будинки, бізнес-центр та два медзаклади.

Раніше Клименко інформував, що через російську атаку по Україні загинули щонайменше 20 людей, близько 50 поранені.

Російські війська вранці 8 липня завдали по Україні ракетних ударів. Зокрема, по Києву, Дніпру, Кривому Рогу і Донеччині. Сили оборони України збили 30 із 38 російських ракет, повідомили у Повітряних силах.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовані атаки на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG