Доступність посилання

ТОП новини

Поліція Києва: рух на Грушевського можуть обмежити через протести біля Ради


Акція протесту підприємців біля будівлі Верховної Ради, 17 листопада 2020 року
Акція протесту підприємців біля будівлі Верховної Ради, 17 листопада 2020 року

У Києві можуть обмежити автомобільний рух окремими центральними вулицями Києва, зокрема й вулицею Грушевського, через проведення масових заходів у столиці України, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

За повідомленням, київська поліція посилено стежить за правопорядком в урядовому кварталі.

«Відповідно до раніше поданих заявок, сьогодні у центральній частині Києва анонсоване проведення акцій за масової участі громадян, зокрема і під будівлею Верховної Ради України. За правопорядком в урядовому кварталі в посиленому режимі стежать працівники столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, поліція діалогу, вибухотехніки і представники інших структурних підрозділів системи МВС», – йдеться в повідомленні.

У поліції закликали організаторів і учасників акції дотримуватися норм чинного законодавства, не порушувати громадський порядок і карантинні обмеження.

На 1 грудня акцію під будівлею парламенту, зокрема, анонсували підприємці з руху «SaveФОП».

Вони протестували біля будівлі Верховної Ради України і 17 листопада й вимагали скасувати карантинні обмеження для малого бізнесу, а також ухвалити законопроєкти, спрямовані на захист спрощеної системи оподаткування.

В організації «Підприємці України/#SaveФОП» (організатор акції) повідомили, що вимагають також ухвалення законопроєктів №2644 і №2645, які пропонують скасувати закони, що зобов’язують фізичних осіб підприємців мати касові апарати.

XS
SM
MD
LG