Доступність посилання

ТОП новини

Румунські прикордонники виявили тіло чоловіка в Тисі – ДПСУ


У суботу, 17 серпня, в Тисі на кордоні з Румунією виявили чергове тіло людини, повідомляє Державна прикордонна служба України
У суботу, 17 серпня, в Тисі на кордоні з Румунією виявили чергове тіло людини, повідомляє Державна прикордонна служба України

У суботу, 17 серпня, в Тисі на кордоні з Румунією виявили чергове тіло людини, повідомляє Державна прикордонна служба України.

«Про потопельника повідомили прикордонників румунські колеги. Течією його несло до українського берега. До місця події викликали співробітників ДСНС і Нацполіції. Наразі тіло дістали з води», – кажуть у ДПСУ.

За даними прикордонників, загиблим виявився чоловік середнього віку. Документів при ньому не знайшли, тому наразі проводяться заходи щодо встановлення особи.

«Вкотре закликаємо уникати ризиків, що несуть небезпеку життю та здоров’ю!» – зауважили в ДПСУ.

У кінці квітня прессекретар Державної прикордонної служби України Андрій Демченко повідомляв, що від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну встановлено смерть понад 30 осіб, які намагалися нелегально перетнути західний кордон.

Після початку російського повномасштабного вторгнення в Україну 24 лютого було запроваджено воєнний стан і оголошено загальну мобілізацію. Більшості чоловіків віком від 18 до 60 років заборонено виїжджати за кордон.

Форум

XS
SM
MD
LG