Доступність посилання

ТОП новини

Прокуратура: одна жінка загинула через російський обстріл Вовчанська, є поранені


Наслідки обстрілів Вовчанська, червень 2024 року
Наслідки обстрілів Вовчанська, червень 2024 року

Російські війська обстріляли Вовчанськ напередодні, повідомила Харківська обласна прокуратура 16 липня.

«За даними слідства, 15 липня внаслідок ворожого обстрілу м. Вовчанськ загинула жінка, двоє чоловіків отримали поранення», – заявляє відомство.

Крім того, за даними прокуратури, наприкінці доби вчора внаслідок російського авіаудару по селищу Купʼянськ-Вузловий був поранений 39-річний чоловік.

За даними голови Харківської області, протягом попередньої доби через обстріли в селі Кіндрашівка у Купʼянському районі постраждали чоловік та жінка. У Купʼянську-Вузловому горіли господарча споруда і девʼять приватних будинків.

Читайте також: Генштаб: війська РФ активізувалися на Харківському напрямку –відбулося 18 атак

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики та водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG