Доступність посилання

ТОП новини

Прокуратура: тіла загиблих у ДТП на Рівненщині ідентифікували


Справу відкрили за фактом порушення правил дорожнього руху, що призвело до загибелі людей
Справу відкрили за фактом порушення правил дорожнього руху, що призвело до загибелі людей

Правоохоронці розслідують обставини автокатастрофи в Рівненській області, повідомив Офіс генерального прокурора 6 липня.

Справу відкрили за фактом порушення правил дорожнього руху, що призвело до загибелі людей.

За даними слідства, водій автоцистерни на дорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» біля села Верхи Рівненської області виїхав на зустрічну смугу руху й зіткнувся з маршруткою «Рівне-Хмельницький».

«Внаслідок ДТП загинули водії обох транспортних засобів, а також 12 пасажирів мікроавтобуса, серед яких 6-річний хлопчик. За життя ще однієї жінки, жительки міста Нетішин, Хмельницької області, борються лікарі», – йдеться в повідомленні.

На місце виїхали слідчі, експерти, керівництво прокуратури, поліції, ДСНС та обласної державної адміністрації.

«Наразі тривають необхідні слідчі дії, тіла всх загиблих вже ідентифіковано. Досудове розслідування проводять слідчі СУ ГУНП в Рівненській області. Визначено групу прокурорів та слідчих із числа найдосвідченіших працівників», – додає відомство.

Раніше ДТП прокоментував президент Володимир Зеленський, висловивши співчуття родичам загиблих і заявивши, що «щойно буде більше подробиць, правоохоронці та обласна влада вийдуть у ЗМІ з усіма деталями».

Автомобільна аварія сталася раніше 6 липня: внаслідок зіткнення автоцистерни з маршруткою в Рівненській області загинули 14 людей, в тому числі шестирічна дитина. Одна жінка наразі в лікарні.

Форум

XS
SM
MD
LG