Доступність посилання

ТОП новини

ДСНС: на Київщині рятувальники продовжують гасити пожежу, яка виникла через вчорашню атаку РФ


Пожежники ліквідовують пожежу, що виникла внаслідок падіння уламків ракети під час російської атаки. Київська область, 12 червня 2024 року
Пожежники ліквідовують пожежу, що виникла внаслідок падіння уламків ракети під час російської атаки. Київська область, 12 червня 2024 року

На Київщині рятувальники продовжують гасити пожежу на промисловому підприємстві, яка виникла через російську атаку вночі 12 червня.

Як повідомляє у телеграмі пресслужба ДСНС, на місці працюють 249 рятувальників, 98 одиниць техніки, чотири пожежні потяги.

Київська обласна військова адміністрація вчора повідомила про пожежу на промисловому об’єкті у Київській області, яка виникла внаслідок російської повітряної атаки. Також пошкоджені три приватні будинки, один із яких згорів вщент. Одному пораненому внаслідок падіння уламків надали допомогу на місці.

Російські війська в ніч на 12 червня завдали ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши ракети різних типів і безпілотники. Повітряні сили ЗСУ повідомили про збиття 29 з 30 цілей – одну аеробалістичну ракету Х-47М2 «Кинджал»; чотири крилаті ракети Х-101/Х-555; 24 ударні БпЛА типу Shahed-131/136.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони, у тому числі Запоріжжя. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG