Доступність посилання

ТОП новини

Влада Полтавщини повідомила про наслідки атаки РФ


Однак Філіп Пронін не пояснив звуки вибухів, які чули місцеві жителі Полтавщини
Однак Філіп Пронін не пояснив звуки вибухів, які чули місцеві жителі Полтавщини

Голова Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін заявив, що внаслідок російської атаки, за попередніми даними, влучань по цивільній інфраструктурі не було. Про це він написав у телеграмі.

Він не пояснив звуки вибухів, які чули місцеві жителі Полтавщини.

Близько 22:00 у низці областей України, зокрема Полтавській, оголосили повітряну тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння з півдня. Повітряні сили ЗСУ попереджали про швидкісну ціль на Полтаву та Кременчук.

Згодом у соцмережах писало про звуки вибухів у Полтавській громаді та у Кременчуці.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовані атаки на цивільних.

За даними ООН, з 24 лютого 2022 року по серпень 2024 року внаслідок російської агресії в Україні загинули щонайменше 11 743 цивільних осіб (серед яких 613 дітей) та 24 614 зазнали поранень. В організації зазначають, що реальні цифри можуть бути вищими, оскільки деякі повідомлення про жертви серед цивільного населення досі не підтверджені.

Форум

XS
SM
MD
LG