Доступність посилання

ТОП новини

Ракетний удар по Полтаві 3 вересня: кількість загиблих зросла до 58 людей – влада


Росія завдала удару по Полтаві вранці 3 вересня
Росія завдала удару по Полтаві вранці 3 вересня

У лікарнях померли ще троє людей, які постраждали внаслідок російського удару по Полтаві 3 вересня, розповів голова обласної військової адміністрації (ОВА) Філіп Пронін.

Таким чином, заданими місцевого чиновника, кількість загиблих внаслідок ракетного удару Росії по Полтаві зросла до 58 людей.

«Щирі співчуття рідним та близьким. Це наш спільний біль. Світла пам’ять усім безневинним жертвам ворожих атак», – зазначив Пронін.

3 вересня вранці Росія завдала балістичного удару по Полтаві. Президент України Володимир Зеленський повідомив, що по території навчального закладу і сусідньої лікарні влучили дві балістичні ракети – одна з будівель Інституту зв’язку була частково зруйнована. Раніше було відомо про 55 загиблих.

Речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону повідомив, що російські війська здійснили удар по навчальному закладу, попередньо, «Іскандерами».

Часовий проміжок між тривогою і прильотом ракет був настільки коротким, що застав людей в момент евакуації до бомбосховища, розповіли в Міністерстві оборони.

У Полтавській області оголосили триденну жалобу.

Форум

XS
SM
MD
LG